Anbefalinger af holdopnu.dk

Mail fra klienter

Her kan du læse nogle af de mange tilbagemeldinger og anbefalinger af holdopnu.dk vi modtager. 

Er du i tvivl om nogle ting og har spørgsmål kan du altid kontakte os her.

Gitte, Helsingør;

DET troede jeg ikke på!

Men en bekendt – som røg op til 50 lange cigaretter om dagen – stoppede efter én behandling. *

Det gav stof til eftertanke – også fordi jeg kender hende. Hun er ikke specielt modtagelig eller viljestærk.
Efter nogle dage kom hun og gav mig resterne af sin sidste pakke cigaretter. Hun ryger stadig ikke. Det gør jeg heller ikke.
For efter nogle dage besluttede jeg mig for også at prøve.
Jeg har røget i over 40 år – og mit helbred har selvfølgelig lidt under det.
Jeg fortalte ikke til nogen, at jeg sad i en stol en times tid, mens et apparat kørte og gjorde hele arbejdet.
Jeg grinede også lidt af den lille flaske vand, jeg fik med hjem.
Men... jeg har altså ikke røget i snart tre uger – og jeg savner det heller ikke! Vildt!
Hold da op, hvor er der mange ting, der er blevet nemmere.
Og så kostede det kun en ‘tusse’ – jeg havde gladeligt betalt det dobbelte! (Må gerne bruges – MEN ANONYMT!)  

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FHoldopnu%2Fposts%2F2126110951008616&width=500" width="500" height="493" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Tony Schultheiss, Helsinge: 

Jeg vil bare sige et stort tak til hjælpen jeg har fået hos jer....
D. 22 marts 2012 - altså i aften for 6 måneder siden kl. 17.15 tog jeg min sidste cigaret (forhåbentlig for altid).
Jeg havde røget stort i 51 år, var oppe på tre pakker daglig i en lang periode. Da jeg tog beslutningen, at forsøge hos jer med en afvænning, var jeg nede på 2 pakker daglig.
 
Men virkelig, jeg stoppede straks efter behandlingen. * Min vejrtrækning er blevet meget bedre og i dag synes jeg røg lugter grimt.
Det er helt i orden for mig, hvis i bruger min mail. Jeg håber der er en del der får samme held med sig, som jeg har haft. Jeg er så lettet og glad for at være stoppet. Der er virkelig mange ulemper ved at være ryger. Bl.a. social kontakten, den forsvinder. Rejser er også et punkt som ikke rigtig er muligt. Alt dette har jeg nu muligheden til at få noget ud af igen.

Henning Davidsen, Ganløse:

Hej og tak for hjælpen for 3 år siden.

Jeg har røget ca. 35 grønne Cecil om dagen og lidt pibe fra jeg var 19 år i 1966 frem til den 4. juni 2008 – altså i 42 år, hvor jeg forsøgte endnu at stoppe for 3. gang. De første to gange var jeg – mere end normalt påstår min kone – ikke til at ”være i nærheden af”. Den sidste gang var intet problem, og jeg tog heller ikke de sædvanlige ca. 10 kg på.

Jeg kan kun anbefale behandlingen og gør det jævnligt til rygere som er motiverede, hvilket jeg mener, er vigtigt. Spørger folk hvornår jeg stoppede siger jeg: 2-4-6-8 hvilket betyder: kl. 2 den 4. juni 2008 – det er godt have de forskellige tider i hukommelse.

Jeg har lige været til en lægetest, hvor min lungekapacitet blev målt til 2 % større, end normalen for en ”ældre” herre på næsten 64 år.

 

Leise Andersen, Frederikssund:

Jeg ville bare lige benytte lejligheden til at sige tusind tak for hjælpen i forbindelse med mit rygestop! Har nu været røgfri i 14 dage og har slet ikke haft problemer af nogen art!

Vil helt sikkert anbefale både søstre, kæreste og familie at slå et smut forbi Jer når tiden kommer for deres rygestop!

Katrine & Torben Thillemann, Frederikssund:

Ja, som det kan ses af datoen nedenunder, så er det langt tid siden at min kæreste og jeg havde kontakt til jer første gang.
Men nu får I en henvendelse igen. Endda en positiv en!!!!!
31/08-2007 klokken hhv. 16.00 & 17.00 var min kæreste og jeg til en behandling hos jer.
Jeg kan desværre ikke huske navnet på behandleren, men åbenbart vidste hun hvad hun lavede.
Hverken min kæreste eller jeg har røget siden. Imponerende, da jeg røg mellem 30 - 40 om dagen.
Min kæreste lidt under 20 om dagen. Og vi var begge i en ikke alt for stille periode, ren arbejdsmæssigt.
Det eneste vi begge to kan savne stadigvæk er en smøg sådan rent psykisk. Det har været det sværeste. Fysisk har der egentligt ikke været noget som helst. Men hygge-smøgen mangler stadig, især i muntert lag.
Så det var bare en positiv tilbagemelding fra nogle ex. rygere. (Kan måske bruges til noget statistik!!)
 
Alt i alt er der vel kun at sige tak for hjælpen, og håber at I får "kureret" flere rygere.

Birgit Schrøder, Gilleleje:

Endelig, endelig er jeg blevet ikke ryger. Jeg har prøvet alverden uden held indtil nu. Jeg har ikke røget en eneste cigaret i 5 måneder takket være jeres behandling. Jeg var meget skeptisk da jeg ringende og fik en tid, og var stadig skeptisk da jeg forlod klinikken, men underligt nok var trangen til nikotin væk som dug for solen. Jeg bliver aldrig ryger igen. Tak, tak, tak.

Peter Mortensen, København: 

Hokus pokus, utroligt !!!
En mail fra en meget glad og taknemmelig ikke ryger. Jeg troede ikke jeg fra at ryge 30 cigaretter dagligt i 30 år kunne blive fri fra den ene dag til den anden, men jeg bøjer mig i støvet og erkender, at jeg aldrig har prøvet noget ligende, selvom behandlingen virkede noget mærkværdig. Mange har sagt, at kan jeg, så kan de også, og jeg har henvist rigtig mange til dig. Vil du venligst sende mig nogle flere af dine brochurer som jeg kan dele ud ?.

Kenneth Madsen, Hillerød:

Mit liv er blevet ændret efter et rygestop hos jer. Selve behandlingen er gået over alt forventning, jeg har ikke røget siden den novemberdag jeg blev behandlet. Det har engang imellem været svært men jeg har holdt ud, og hele tiden tænkt på de råd jeg fik fra pigen der behandlede mig, om at ændre vaner og rytmer, samt spise sundt istedet for slik. Jeg har dog alligevel taget 3 kilo på, men hellere det end at ødelægge mine lunger mere. Jeg har KOL og tidligere blev jeg ofte indlagt på hospitalet på grund af dårlig vejrtrækning, det er ikke sket efter jeg er stoppet med at ryge. Jeg kan nu gå op ad en trappe uden at skulle stoppe ved hver etage, og det er også blevet lettere at gå en tur. Min livskvalitet er blevet så meget bedre, og jeg kan ikke takke nok.

Leif Petersen, Jyllinge:

Jeg lovede at give en tilbagemelding, efter min behandling for rygeafvænning. Jeg fik d. 14. april 2010 kl. 19.00 1 times behandling af en rigtig sød dame, og vil lige fortælle at jeg nu efter en røgfri periode på 7 måneder har sparet ca. 7.000 kroner som jeg skal på juleferie for. Jeg har tidligere prøvet både hypnose og piller uden virkning, men denne gang er det lykkes, og jeg modtager rigtig mange tilkendegivelser fra mine omgivelser der er glade for de slipper for røgen. 

Leif Petersen, Jyllinge:

Jeg lovede at give en tilbagemelding, efter min behandling for rygeafvænning. Jeg fik d. 14. april 2010 kl. 19.00 1 times behandling af en rigtig sød dame, og vil lige fortælle at jeg nu efter en røgfri periode på 7 måneder har sparet ca. 7.000 kroner som jeg skal på juleferie for. Jeg har tidligere prøvet både hypnose og piller uden virkning, men denne gang er det lykkes, og jeg modtager rigtig mange tilkendegivelser fra mine omgivelser der er glade for de slipper for røgen. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FHoldopnu%2Fposts%2F2126110951008616&width=500" width="500" height="493" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Ansvarsfraskrivelse / Disclaimer

Selvom de resultater som er beskrevet, eller citeret, på hjemmesiden, er opnået af et bredt udsnit af vores tilfredse kunder, så kan vi aldrig garantere tilsvarende resultater for alle, selvom gode resultater er almindelige hos os. Kroppe og symptomer er forskellige, og det er individuelt fra person til person hvordan behandlingerne virker. 

holdopnu.dk

Færgeparken 23, 1. sal
3600  Frederikssund

info@holdopnu.dk

Tidsbestilling:
Alle hverdage 8.00-9.00

Tlf: 51 53 65 59

Maskine til rygestop
Klinikken