Kontakt os

Kontakt os for tidsbestilling:

Kontakt os idag!

Vi har åbent i alle ugens hverdage.

Mandag til fredag mellem klokken 8.00 - 9.00, dog tager vi telefonen uden for telefontiden hvis vi har mulighed for det. 

Telefon nr.: 51 53 65 59 

Skulle du være forhindret i at kontakte os i nævnte tidsrum, er du velkommen til at indtale en besked på vores telefonsvarer, eller sende os en mail, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål eller blot er i tvivl om noget omkring vores behandlinger, så ring gerne til os for at få en uforpligtigende snak om vores behandlinger.

Adresse:

Holdopnu har klinik på det gamle sygehus i Frederikssund, og ligger på adressen:

Færgeparken 23, 1. sal

3600  Frederikssund

Kør på Kocksvej, drej ned ad Lundeparken ved Bowlinghallen -Færgeparken og klinikken ligger for enden i et stort gult hus med tandlægeklinik i stueetagen.  

[formidable id=6]

Her kan du læse en artikel om klinikken:

Artikel i Fjordbyerne / Butiks Vinduet v. Birgitte

De oser af succes

Rygestop: Biofeedback hedder konceptet, som har fået masser af rygere til at lægge smøgerne på hylden. Otte ud af ti rygere har røget deres sidste cigaret, når de er blevet behandlet blot en enkelt gang med elektromagnetiske frekvenser.

"Der sker jo det, når man ryger, at kroppen kræver nikotin. Men behandlingen går ind og fjerner trangen ved at påvirke vævscellerne og nervebanerne. Ofte er en enkelt behandling nok", fortæller indehaver af www.holdopnu.dk". Hun får mange tilbagemeldinger fra folk, som er holdt op med rygningen  efter at være blevet behandlet på klinikken.

"Folk ringer til os og fortæller, hvordan de tidligere - uden held - har forsøgt at holde op med at ryge. De er forbløffede over, at man fra den ene dag til den anden kan gå fra at have røget 40 cigaretter til at stoppe helt".

Klinikken er blevet så stor en succes, at hun nu har måtte ansætte yderligere to behandlere. I starten tog hun ud til virksomheder for at rygeafvænne medarbejderne, men det er der ikke længere tid til, så nu sender virksomhederne i stedet folk til hende. "Vi er den eneste klinik i området, der behandler med dette koncept, som er udviklet af tyske læger / ingeniører. Inkluderet i behandlingen er også en udrensning som gør, at folk hurtigere kommer af med den nikotin, som de har i kroppen".

Klik her for at læse mere om behandlingen.