Sukkertrang

Sukkerafhængigheds behandling

Har du svært ved at tabe dig?, føler du dig drænet for energi?, så kan det  skyldes for stort et sukkerforbrug og du er muligvis sukkerafhængig.
Ved for stort indtag af sukker, lukker cellerne, og i stedet for at kroppen forbrænder sukker, bliver det lagret som fedt, og du tager på. Mange føler sig også ofte uoplagte, selv om man skulle tro det modsatte.

Du er afhængig, hvis du ikke kan komme igennem dagen uden cola, kager, chokolade og slik, hvis du ikke kan begrænse dig og f.eks. spiser en hel plade chokolade istedet for et enkelt stykke, eller hvis du bruger sukkerholdig mad som energikilde. Det er vigtigt at huske på, at sukkerafhængighed påvirker os både fysisk og psykisk.

Professionel behandling af din sukkertrang

Med 2 biofeedbackbehandlinger mindskes eller fjernes den fysiske trang til sukker, således at du får kontrol over dit sukkerindtag og din sukkerafhængighed.

I behandlingen indgår endvidere en intensiv udrensning, impulser mod candidasvampen, samt stimulering af bugspytkirtlen, der er ansvarlig for dit blodsukker og insulinniveau, således at kroppens naturlige sukkerbalance bliver genoprettet.

Biofeedback behandlingen foregår fuldt påklædt – dog uden fodtøj, ved at forskellige elektroder sender svage elektromagnetiske impulser gennem kroppen. Disse vil balancere kroppens vævsceller, så sukkertrangen mindskes eller fjernes.

Har du heller ikke styr på rygetrangen, kan denne behandling også hjælpe her. Læs mere her

Reglement og forholdsregler

Selve behandlingen giver ingen form for gener, den er ganske ufarlig og smertefri. Vi behandler ikke gravide og klinter med pacemaker.

Efter sukkerstop behandlingen

Du vil under behandlingen modtage råd og vejledning, tips og tricks, men det er vigtigt for en optimal effekt, at du er indstillet på, at sukkerindholdet så vidt muligt begrænses. På denne måde opnås den klart største effekt. Herefter kan du se frem til et bedre og sundere liv uden sukkerafhængighed.

Værd at bemærke

Du skal i 14 dage efter behandlingen drikke mindst 2 liter vand dagligt. Enkelte kan opleve hovedpine, som bl.a. skyldes udrensning af affaldsstoffer fra kroppen. Er man i tvivl om noget efter behandlingen eller blot har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf: 51 53 65 59

Ring til os i dag

Tidsbestilling

Alle hverdage: 08:00 - 09:00​

Sukkerstop der virker

2 behandlinger med biofeedback

Nulstiller din sukkertrang

Nedsætter din risiko for livsstilssygdomme

Pris = 16 kilo slik

4.5 ud af 5

4.5/5
På Facebook kan du læse nogle af vores gode anbefalinger fra vores kunder.
3 logoer for rygestop og glæde

Find os på facebook

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.